Hyvät Barösund Runt kilpailun osanottajat ja ystävät,

Barösund Runt 2023 ajettiin lauantaina 5.8. ja oli jo järjestyksessä 8:as. Sääjumalat olivat tällä kertaa puolellamme ja meillä oli täydelliset olosuhteet tasaisilla lounaistuulilla ennustetun n. 6 m/s paikkeilla ja parilla tuulenpuuskalla Älsgsjöskatanilla jotka johti muutamiin spinnubroacheihin. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja näin purjehduskisailu oli parhaimmillaan. S/y Cirruksella laskettiin peräkkäiset vastakäännökset ja niitä oli 55 Olympiaväylän kryssillä.

34 venettä lähti matkaan ja suurin luokka oli iso FinRating jossa oli 22 venekuntaa. Muita luokkia olivat pieni FinRating, perheluokka sekä H-veneluokka. Kokonaiskilpailun voittaja oli jo toisen kerran uskollinen ystävämme Tom Finell miehistöineen. Tom voitti edellisen kerran ensimmäisen kisamme vuonna 2016. Kaikki tulokset löydät näiltä sivuilta Tulokset ja Tulosarkisto otsikoiden alla. Kilpailua edelsi mukava illallinen ravintola Scolassa perjantaina kipparikokouksen jälkeen. Kisan ja palkintojenjaon jälkeen oli vuorossa regattaillallinen Scolassa jossa tunnelma oli huipussaan.

Me West Nyland Yacht Clubilla haluamme kiittää kaikkia osanottajia, toimitsijoita, henkilökuntaa ja yleisöä ja toivomme että tapaamme taas seuraavan Barösund Runt kisan merkeissä 3.8.2024!